Opposites
Hey allemaal,
Hier weer even een update...er is weer genoeg gebeurd.
Eerst voor degene die mij goed kennen Big News...Ik eet tegenwoordig salade EN vis!! Jaja heb de lokale beroemde Mahi-Mahi vis besteld in een restaurant! :p
Dan nu het gebruikelijke nieuws...salsales gaat goed, gaan iedere donderdag er naar toe! Stage gaat ook goed, heb het busje leren rijden dus zal binnenkort maybe ook de transfers moeten doen. Ook hebben we weer een nieuwstrand ontdenkt en dit keer was het ‘Baia Rouge'.
Verder hebben we vorige week een après-jetski party gehad. Een Nederlandse student had dit georganiseerd en het was zeker een success! De Nederlandstalige muziek moeten uitleggen aan de Amerikanen bracht echt hilarische momenten met zich mee! :) Mooiste feestje wat ik in tijden heb gehad alleen was de volgende dag iets minder aangezien iedereen een flinke kater had! Helaas werd mijn kater nog erger dan ie al was, aangezien we erachter kwamen dat de achter zijruit van mijn autotje ingeslagen was! Gelukkig was er niks meegenomen maar je schrikt toch wel even en baalde dan ook enorm! De volgende dag lang op de mechanic moeten wachten maar gelukkig zat er aan het einde van de middag weer een ruitje in!
Afgelopen week de hele week gewerkt! Heb aan het begin van de week gewerkt aan een flyer voor een nieuw concept van het bedrijf, nl de ‘St. Maarten Shopping Safari' waar Westin klanten een ‘guided shopping tour' kunnen doen in Philipsburg.
Verder hebben we woensdag de planners van de nieuwe groep die binnen kwam uit Amerika geholpen met de voorbereidingen en savonds hebben we ladies night gevierd bij de sunset bar en bliss! :) Donderdag waren we op het vliegveld om de mensen te ontvangen en naar de bus te begeleiden. Dit keer was het een groep van ADP van 233 mensen. Vrijdag ben ik mee geweest naar de Tiki-Hut Snorkeling met een groepje van 15 mensen en zien dat alles goed is. Helemaal niet erg haha, heb zelf ook nog wat kunnen snorkelen en heb aan me bruine kleurtje kunnen werken, al was dat uiteindelijk toch rood geworden....
Savonds was de dine-around en moesten we om 6 uur bij de Westin Hotel zijn om de mensen te verzamelen en op de juiste bus te zetten. Ik ging zelf met de 2e bus mee en aangekomen in Grand Case samen met de andere collega's bij een local tentje gegeten, wat erg gezellig was!
Zaterdag ben ik mee geweest met de catamaran sail van de Too Rum Punch (naam van de boot) en was ook zeker wel geslaagd:)
Smiddags ben ik samen met Laura, Marjon, Sandra en Prem naar Mercury Day geweest. Hier hadden wij VIP-kaarten voor gekregen van Chandra, een andere student van dezelfde school die dat evenement had georganiseerd voor haar stage bij de Tourist Office. Zo kwamen we gratis binnen ipv 40 dollar te betalen, kregen we een gratis shirt en mochten we de hele middag gratis drinken! Het feest werd gegeven op het Kim Sha Beach, en zo hebben we ook weer een nieuw strand gehad!:p Het feest was echt gezellig! Daarna zijn we door gegaan naar een ‘White Party' georganiseerd door een paar huisgenootjes. Was ook erg gezellig maar wij zijn weer op tijd naar huis gegaan aangezien we de volgende ochtend weer op het vliegveld moesten zijn. Zondagavond hebben we met de hele groep Sinterklaas gevierd, er waren echt goede gedichten bij! Ik heb een fles vodka gekregen dus dat word nog leuk binnenkort..;)
Zo vloog de week echt voorbij en heb ik leuke een minder leuke momenten gehad, zo was een gebroken zijruit nl niet alles wat er mis was aan mijn autotje. Afgelopen vrijdag zouden we naar het werk gaan maar was mijn accu alweer leeg, en dus de mechanic gebeld en laten maken. De volgende dag na me werk wou ik even de stad in en bleek dat de accu alweer leeg was. Mensen die mij kennen hebben waarschijnlijk wel een idée in wat voor staat ik was...maar gelukkig heeft de klusjesman em weer gemaakt en bleek dat de mechanic iets niet goed vast had gemaakt. Als het goed is, dan rijd ie nu weer voorlopig maar was er echt even klaar mee op dat moment.
Tijd gaat snel en zit hier nu dan ook alweer meer dan 3 maanden! Nog 5 te gaan en ik kom weer terug naar Sneek, al denk ik niet dat dat voor heel lang zal zijn...maar dat is voor latere zorg. Voor nu iedereen alvast success met de voorbereidingen van kerst (wij hebben de kerstboom al staan!) en tot de volgende keer!
Liefs en dikke kus Annelies
Gezond eten en ook nog een gezond kleurtje! Zit er soms iets in het drinkwater daar dat je toch nog na 22 jaar geleerd hebt om sla/salades en ook vis!! te gaan eten?? Als ik beloof sla te gaan eten mag ik dan ook bij jou komen daar? Jiska heeft gister bij Oma al de kerstspullen opgehangen, ik moet nog even in de stemming komen maar daar is nog genoeg tijd voor.
kus, mama
Uhh Annelies, TOPverhaal alleen volgens mij is Baia Rouge een strand en geen restaurant! Verder echt een TOPverhaal! xxx
Thanks:) Heb het gelijk maar even veranderd haha :P
heyhey,
dus weer heel wat beleefd zie ik wel,altijd klote wanneer iets kapot gaat en dan ook nog vaker dan 1 keer! kan me helemaal voorstellen hoe boos je dan bent...
Maare ben je van plan om na deze 8 maanden weer terug te gaan???of heb ik datg verkeerd....
hey meid,have fun and enjoy,
oja ik ga in januari niet meer naar india maar naar
Thailand!!!!vet zin in!
liefs
TJes
Hey annelies,
Leuk hoor al die verhalen, en zo te horen heeft sinterklaar julie daar ook niet overgeslagen:)
Ik wens je trouwens fijne feestdagen toe.
Enjoy
Gr.
Kristel
Meisssie!!!
How are ya doing???? Blijf die verhalen prachtig vinden en volg ze dan ook allemaal!! zo te lezen heb je de smaak goed te pakken en ben je niet van plan lang in Sneek je blijven haha!
Over 5 maanden ben je weer terug he? Dan ben ik ook ongeveer klaar, heb ik mss nog wel iets wat leuk kan zijn!! Ik heb namelijk op stage een incoming agent uit Andorra aan de telefoon gehad (regelmatig met die dames aan het kletsen), en die hebben een interessante aanbieding gedaan!!! :O
Klinkt in ieder geval goed, dus daar ga ik me nog wel even in verdiepen, en daarna contact op nemen voor een eventueel officieel aanbod ofzo!
Meid ik hoop je gauw weer es te spreken, mis de gezelligheid van school wel enorm moet ik zeggen!
x Ilona
Goh lies, wat zie jij er super goed uit!!
XxXx
Fijne feestdagen toegewenst :D
Hey Annelies!
Jij ook hele fijne feestdagen gewenst en natuurlijk ook een gezond & gelukkig nieuwjaar!
Misschien tot vrijdag! Ik ga morgen naar Sint Maarten, wie weet kom ik je/jullie tegen :)!
Liefs
hoor dat karin jou zaterdag bezoekt op st.maarten. een beter kerstcadeau kun je niet krijgen! Nu heb ik 3 gezinsleden in de caribbean area!! wat mankeert er aan friesland? De kerstman komt hier ook hoor! Fijne feestdagen en en heel gelukkig en gezond 2009 meid!!!
Hooi! Ja leuk he! Heb er onwijs zin in om je te bezoeken natuurlijk. ~ Al moet ik zeggen dat kerst hier wel apart is om te vieren hoor ;)...allemaal kerststalletjes en kerstmannetjes in de etalages...hoor dat het in NL koud is!! Elfstedentocht weer? Het zal toch niet?
XX en fijne kerst