Eiland verkennen...
Heey allemaal!
Hier weer een berichtje vanuit sint maarten!!
Woensdag wouden Marjon en ik met een dollar busje naar Marigot, de franse hoofdstad maar helaas regende het de hele tijd en dus hebben we maar de afwas enzo gedaan en smiddags warm gegeten, pasta, erg lekker haha. Aan het einde van de middag was het dan eindelijk droog en hebben we even boodschappen gedaan (half uur lopen weer...) Toen zagen we ook dat er twee hele grote cruise schepen in de haven lagen, met allemaal dikke amerikanen met een korte broek, witte sportsokken en sportschoenen aan...very charming...:p
Savonds zijn we op stap geweest naar de Sunset Bar en daarna naar de Ladies Night in de Bliss! Erg mooie discotheek en ook erg gezellig gehad! Alleen ja, die antillianen gaan de hele tijd tegen je op rijden...maar Marjon en ik konden daar heel subtiel vanaf komen haha:)
Gister zijn we dan toch met het dollar busje naar de franse hoofdstad, Marigot, geweest. Erg leuk stadje maar vrij klein toch ook wel, of in ieder geval het toeristische gedeelte. Hebben lekker in de haven geluncht, wat rondgelopen en daarna weer met het busje terug. Savonds met de andere Nederlandse studenten in het appartement pannekoeken gebakken en heerlijk buiten gegeten. Vandaag heeft Djoeke ons een rondleiding op het eiland gegeven! Hebben met de auto rond gecruised en leuke plekjes gezien. Zijn onder andere naar het hoogste punt van het eiland gereden bij Pic Paradis. Verder naar het uitzicht punt op het eiland geweest en langs de franse kant gereden. Daarna hebben we heerlijk gezeten bij de Sunset Bar. Deze bar ligt achter het vliegveld en dus konden we de vliegtuigen vlak over zien vliegen, erg gaaf om te zien! Ook hebben we even gegeten, een broodje kroket met patat haha:)
Zit nu weer in het appartement en gaan vanavond waarschijnlijk nog op stap naar Soggy's Bar, schijnt leuk te zijn dus we zullen wel zien...
Ook zitten we er serieus over te denken om een autotje te huren of te kopen omdat het praktisch niet te doen is zonder auto hier...helaas is dit wel vrij prijzig dus moeten op zoek naar iets goedkopers...kranten lezen dus de komende tijd.
Naja dit was het wel weer voor nu....komend weekend zullen we waarschijnlijk nog wel naar het strand ofzo gaan en verder weet ik het nog niet. En maandag gaan we dan eindelijk beginnen met de stage!
Oh en sporten doe ik hier ook weer een beetje!! Jaja haha, heb tot nu toe bijna elke dag 30 baantjes gezwommen en veel gelopen natuurlijk!!! :)
Tot snel weer! Vind het erg leuk om alle berichtjes te lezen!! Dus laat ze maar komen!:)
ey lies,
zit nou op me werk..moet elke dag werken van 3 tot 10/11 behlve maandags en dinsdags vrij. Wel beter heb ik mooi wat geld :P maar zal nu weer aant werk. Leuke blog en je bent warempel een klein beetje bruiin ;) Kuskus
Hey Lies,
Ik zit 'niet' op m,n werk maar thuis in het rommelstudeerhok. Vier lekker wkend en maandag weer an de arbeit. Verdien niet zoveel want heb weinig uren in tegenstelling tot JIs hierboven (lucky you Jis! :) )..Maar valt me idd op dat je kleur hebt woohoo...krijgen wij een klein negertje thuis over 8 mnd? hihi ben benieuwd!
Oh JJ roept, het eten is klaar :D...
Tot volgende blogje!
xxx
p.s Sinds wanneer internetten jullie in een restaurant Jis ;)?
ben blij met dit reislog, ben je toch nog een beetje dichtbij ondanks de afstand.
Mooie foto's en ben benieuwd naar je volgende verhalen!
Hai Liesje....
Nou ik hoef je niet te vragen hoe het met je gaat want volgens mij heb jij het prima naar je zin.
Hoe was je eerste dagje stage??
Viel het mee?
Zijn het leuke mensen waar je mee moet werken en hoe zijn de tijden??
Mag je smiddags ook power napen??
Ik vind het altijd super om je verhaal te lezen en daarbij de foto's te bekijken.
Het is zo een mooie ervaring, zo'n mooi land..
Ik zou toch wel heel graag bij je op bezoek komen als ik het zo lees en zie.. WOW
Ik wilde al weer een heel verhaal gaan typen hier maar ik denk dat ik je toch maar een mailtje stuur...hihi.
Liefs en Dikke kus Hanna
P.S. "ANNELIES JE HEBT EEN KLEURTJE!!!!"