Weekend en tweede stageweek
Hoi allemaal!
Hier weer een update vanuit sint maarten...
Het weekend was erggezellig, vrijdagavond zijn we eerst naar een barretje in philipsburg geweest, daar speelde een bandje...was wel gezellig. Daarna zijn we door gegaan naar Soggy Dollar Bar, nou dat was me de avond wel weer haha! Was echt super gezellig met iedereen en was helemaal in me element samen met marjon haha:) Hebben ons erg vermaakt maar waren ook wel kapot toen we weer terug gingen. Zaterdag heerlijk uitgeslapen tot ong 12/1 uur en toen rustig wakker worden en in de middag even philipsburg in geweest. Marjon en ik hebben samen op het terras gezeten en daarna even met een paar anderen op het strand gelegen. Heb zelfs nog een poging tot een paar handstanden en boogjes gedaan en kan het nog steeds haha...maar was erg leuk om weer even te doen! Dat mis ik toch wel een beetje hoor...het sporten enzo...maar ja, deze kans moest ik natuurlijk gewoon nemen! En heb er ook absoluut geen spijt van hoor...
Zaterdagavond heeft Prem voor ons allemaal gekookt! Mosselen en Gamba's, niet mijn favourite eten haha maar de salade en stokbrood met kruidenboter was heerlijk:) Savonds zouden we nog met een groep op stap maar helaas begon het te regenen en haakten de meesten af...aangezien de meeste kroegen openlucht zijn en de taxi duurde wel heel erg lang. Maar uiteindelijk ben ik nog samen met de jongens op stap geweest! Samen met Prem, Ralf, Pierre en Rakesh zijn we toch nog gegaan en het was weer een gezellige avond. Kwamen in de kroeg nog een paar meiden tegen die in hetzelfde complex wonen dus was wel leuk! En uiteindelijk ook helemaal geen last van de regen gehad meer gelukkig!
Zondag zouden we met een hele groep naar het strand, dit keer werd het Mullet Bay. Twee groepjes waren alvast met de auto gegaan en wij waren nog aan het wachten op de taxi...na een tijdje die taxi maar weer opgebeld waar die nou bleef...kwam die niet meer! Hmm zo gaat dat dus hier...maar ja uiteindelijk eerst maar weer naar philipsburg gelopen en vanaf daar een taxi genomen. Uiteindelijk was het de moeite zeker waard want mullet bay is echt een super mooi strand! Echt een hoog bounty gehalte haha:) Het water is zo helder dat je jezelf helemaal kan zien en je ziet ook gewoon visjes tussen je benen doorzwemmen! Echt mooi!
Savonds even heerlijk gerelaxed met een muziekje en boekje (ja karin, ben em nog steeds aan het lezen haha, nog maar 600 paginas ofzo te gaan!!:) met de gedachte van de komende werkweek alweer in het hoofd.
Tjah en toen was de tweede werkweek alweer! Helaas is er nog steeds niks te doen en dus moeten we maar met schoolverslagen bezig...nog steeds...maar een voordeel, het company report is alweer bijna af, net als het progress report! Tussendoor nog af en toe naar de bank om wat cheques af te geven...Vandaag onderweg naar stage hield me slipper er mee op, heb em nog met een pleistertje kunnen vastplakken maar dat hield ie niet heel lang vol...100 mtr voor het werk weer stuk, dus kwam met een kapotte slipper op het werk en moest toen verplicht onder werktijd maar even op zoek naar nieuwe slippers haha, altijd leuk:) Gelukkig is de winkelstraat nog geen 25 mtr van ons werk vandaan, dus was niet al te lang weg.
Nou en dat was het wel weer...nog 2 daagjes werken en dan weer weekend, vrijdag weer op stap en zaterdag gaan marjon en ik waarschijnlijk weer naar het franse gedeelte om even inkopen te doen ( nieuwe bikini enzo) en zaterdagavond gaan we met z'n allen bbq omdat Pierre zondag weer naar nederland vertrekt. Zondag gaan we naar Maho beach, waar je alle vliegtuigen kunt over zien vliegen, dus komen de volgende keer weer mooie fotos hopelijk:)
Vind het leuk om alle berichtjes te lezen, thanks daarvoor! Weet je dat je verhalen toch gelezen worden, dus dat is leuk! Tot snel maar weer!
Liefs, kus annelies
Super leuk om te lezen, je vermaakt je prima in ieder geval!! Tip, ga ook een keer naar de sopranos (pianobar) in maho.... Duur bier drinken maar echt tof!!
oke thanks voor de tip:) Zal eraan denken en het es voorstellen!
En sunset beachbar....heineken voor 50 dollarcent, en frozen drinks voor een dollar.....mmm lekker!! hihi ( ben vriendin van lineke b.t.w.) en volg je vanaf nu ook!! Have fun!!
Hey lieve Lies!
Wat een mooi verhaal weer. Alleen beetje jammer van de taxi mentaliteit ;P..zal wel zo gaan in die omstreken..Moesten ze hier es doen..1 telefoontje naar z,n boss en troubles are there... Anyhow...jammer adt je stage nog niet echt druk is maar daarentegen..lees ik dat je wel kan shoppen in de buurt. Ik zou zeggen tot de drukte, laat die shoes maar slijten onder je zolen..op naar de winkels voor nieuwe onder werk tijd ;)
Hou je taai en mooie fotoos! Ik mis je wel een beetje zo nu en dan! Geen acroverhalen meer o.a.
Zoen!
Hey meissie,
Heeeeeeeeeeeeeerlijk he zo genieten van een andere mooie wereld!!! Weet nog precies hoe ik dat vond. Jij gaat hier gewoon 6 maanden zijn en je eerste maand is al bijna om las ik...Time flies when you're having fun!
Ik blijf je volgen! oja mooie foto's! doe voorzichtig en see ya!
Liefs Tjes
hey vriendinnetje...
Hoe is het er mee?
Wat een leuk verhaal weer...
En wat zag ik op 1 van de foto's, een KLEURTJE!! jaja.
je bent al bijna een maand weg..
De tijd vliegt..
Ik mis je wel hoor, zo raar door de weeks kon ik je gewoon bellen en me verhaaltje doen en nu moet dat via de mail.
Laat snel eens weer wat van je horen!
Dikke kus..
Hoi Annelies,zit nu in een hotel in Jacksonville,volgend week kom ik die kant op.liefs grtjes pap
Heey Annelies!
Zat even te kijken of je al een nieuwe blog had geplaatst, maar niet dus! Jaja ik lees ook mee hoor haha.. heb er zowat een dagtaak aan om alle blogs te volgen ;) Maar over een paar maandjes zal ik het druk hebben om mn eigen blog bij te houden haha.
Zo te zien en te horen zitten jullie daar supergoed. En ook nog met een gezellig groepje! Grappig ook dat jij en Marjon in hetzelfde bedrijf stagelopen!
Veel succes & plezier!
Groetjes Manon
Heee Annelies!
Ik wist niet eens dat jij ook een blog had! Had alleen die van Marjon gezien.. Maar niceeee! Goed om te lezen dat je het naar je zin hebt! En jullie wonen ook bij Sandra in het appartementen complex he? Grappig is dat :)
De stage gaat inmiddels al wat beter/drukker? Of is het nog steeds wachten op het hoogseizoen?
Liefs xx Esther
Ps: Bedankt voor je berichtje op de mijne! Het is inderdaad leuk om te weten dat je blogs gelezen worden :)
eeey annelies alles goed daaro ik wou wel ff wete hoe het met je gaat maaruh je moet de groetjes hebben van me ouders en broer en ik denk ook wel van de rest noou veel plezier nog die tijd dat je er nog bent maaruh als ik geen sgool had had ik met je mee gegaan :P:P:P
hey lies,
ik w8 op je volgende update :P hoe is ie daar verder?
Hier thuis wat eenzaam alleen met mama nu pap ook weg is. Maar ben nu nog drukdruk dus niet veel thuis.
Spreek je gauw en ik mail de rest van je school.
Heb morgen me diploma uitreiking , ma en frank gaan mee en mis. hanna :)
Kus jis
hey annelies
hoe gaat ie daar? je bent al aardig aan het bruin worden. kom je straks zwart thuis. mis je al wat van thuis of niet. spreek je snel weer.
liefs Yvonne