Hyundai Atos Prime
Heey allemaal!!
Hier weer even een korte update...hebben fotos van de auto gemaakt en die moeten er natuurlijk wel zo snel mogelijk op..:P
Jaja dat is em dan:)
Nummerbord op Sint Maarten (afkorting: SXM karin;)
Marjon, ik en de auto:)
En in z'n geheel!
Oh en heb ook al fotos bij het andere verhaal geplaatst, helaas doet het internet hier bij het appartement het niet zo goed meer de laatste week dus vandaar dat de fotos later dan het verhaal geplaatst waren...
Ook allemaal erg bedankt voor de leuke/lieve berichtjes op me site, is echt leuk om te lezen elke keer!
Tot de volgende keer, waarschijnlijk volgende week ergens!
Liefs, kus annelies
Hoi leuke meid Ikzie steeds leuke vakantie foto's
Wanneer begint je stage periode ?? Haha
Gr Romano
Dat ziet er goed uit, maar heb ervaring met witte auto..
dat wordt wassen meid! Maar ben blij dat het gelukt is met jouw (1ste)gemotoriseerde aankoop!
Hey Annelies,
Leuk autotje hoor!
Dat scheelt heel wat killometers te voet.
Leuk om al die verhalen te lezen, helaas hebben jullie ook best veel regen, nou hier is het weer vanaf maandag ook totaal omgeslagen en is het echt herfst, niks aan.
Hier gaat alles verder zijn gangetje, ben nog niet weer bij de acro geweest maar 11 okt dat weekend is er een kamp en dan ga ik wel even helpen.
Hoop dat je snel een opdracht op je werk hebt waar jullie je op kunnen storten.
Nou meis geniet lekker verder en ik kijk uit naar je volgende verhaal en foto's.
Liefs Bianca
Hey hoi,
Leuk om al je verhalen te lezen.
Gezellig dat je daar met een groep zit, sandra en prem ook.
Geniet ervan
En leuk dat jullie nu een auto hebben:)
Succes verder.
Gr.
Kristel
Wat een mooie auto, echt de mooiste van heel sun tan apartments. Ik zou hem zelfs een naam willen geven ;)
Mooi bakkie! Lekker scheuren maar ;-)