Carnaval, Weekend en Captain Alan!!

Hoi allemaal!

Weer tijd voor een nieuwe update...

Vorige week donderdag zijn we weer naar het carnaval feestje in Oyster Pond geweest, dat was dus de hele maand September ivm Guest Appreciation Month, het resort organiseerde dus de hele maand op donderdag dat feest! Gratis drinken en suikerspinnen/popcorn! Ja daar zitten wij wel goed haha. Dit keer waren we er met een paar huisgenootjes heen geweest, Sandra reed met ons mee na het werk en later kwamen Nadine, Rob en Lotte ook nog. Rob en Lotte zijn sinds anderhalve week onze nieuwe huisgenootjes, heel gezellig weer. Gelukkig voor mij moest ik rijden en heb ik dus lekker fruitpunch gedronken, zonder alcohol, dus dit keer geen mojitos meer :) De andere huisgenootjes zaten toch aan de mojitos en konden dat dus ook merken, marjon en ik hadden daar de week ervoor wel van geleerd:) In het begin van de avond kwam Jan, de man van onze manager, naar ons toe en deed zijn supersonische, mega grote camera om mijn nek, legde in 20 seconden uit hoe die werkte en liep vervolgens weer weg, oke sta je dan met die mega camera om je nek met de opdracht om fotos te maken... maar heb er een paar leuke gemaakt! Ook hadden we dit keer een masker...tjah haha, altijd leuk, en volgens Danika was je als je de masker op had 'unknown' dus hebben we namen bedacht, Danika was met masker 'Jane Doe', Marjon werd 'Chief' (ivm de vergelijkenis op King Julian uit de film Madagascar:) en ik werd 'Mystique' :) (Zie fotos)

Vrijdag lekker geluncht en savonds weer op stap geweest, Soggy Dollar Bar dit keer weer.

Zaterdagochtend vroeg uit bed want zou met hanna gaan bellen, dacht ik...., mijn mailtje was dus nooit aangekomen...Tjah sta je dan na 4,5 uur slaap haha, maar ach we zouden toch met alle collega's op een boottripje dus zou om 10 uur gaan douchen, kwart over 10 net de bikini aan en ja hoor, de wind was te sterk dus collega stond voor de deur om het af te zeggen...hmm voor niks zo vroeg uit bed dus...maar gelukkig hadden we de hele avond aan de fris gezeten, ivm de gedachte kater, boot en collega's....gaat niet helemaal samen...;)

Naja toen maar nagels laten zetten, dus heb vanaf nu lange nagels, acryl nagels dus, en geloof mij, dat is behoorlijk lastig!! Heb van kleins af aan altijd al nagel gebeten, dus ja.. kan je wel voorstellen dat dat best lastig is haha, zelfs dit verhaal typen is een hele opgave en de backspace word dan ook behoorlijk vaak gebruikt:p

Zaterdagavond hebben we in teams monopoly gedaan, en marjon en ik hebben gewonnen!! Yeeh haha, maar goed ook aangezien ik niet zo goed tegen me verlies kan..:)

Zondag zijn we weer met een groepje naar Pinel Island geweest! Dit was vorige week een groot succes alleen we waren er toen pas om 2 uur en 4 uur ging het laatste pondje alweer terug dus dit keer stonden we 10 uur klaar voor vertrek! Hele dag heerlijk gerelaxed, maar het was erg heet die dag en ja hoor, ben dan eindelijk een 'rooie dakdûvel' geworden...zoals jiska het zo mooi zegt..;) Zitten doet zelfs zeer aangezien mijn witte kont omgetoverd is tot een rooie kont...maarkomt de aftersun toch nog van pas! Gelukkig was ik niet de enigste en was iedereen die dag verbrand ondanks de parasolletjes en factor 30, behalve Prem en Laura...Oh en heb ook eindelijk nieuwe bikinis! Gelijk maar twee gekocht haha

Maandag zouden we dan alsnog het boottripje met alle collega's doen, maar ja ik als rooie dakduvel moest mezelf natuurlijk weer bedekken...altijd leuk als je op een boot zit..:s Maar het was echt super!! Heb voor het eerst gesnorkeld voor Pinel Island!! In het begin zag ik het niet zo zitten aangezien ik niet zo goed met de flippers om kon gaan en blijkbaar iets te diep ging waardoor in iedere keer water hapte haha, maar na wat hulp van de instructeurs en een drijfriem om mijn middel ging het goed! En wat een uitzicht, echt super gewoon!! Tis net alsof je naar discovery channel kijkt, zo onwerkelijk dat je dat gewoon echt ziet! Helemaal super! Daarna gingen we verder naar Tintamar, door de locals ook wel Flat Island genoemd, voor een modderbad! Heel grappig allemaal :) Daar een tijd geweest en heb echt een supermiddag gehad!!

Ja en dan is het nu alweer dinsdag avond! Vandaag op het werk een eigen laptop gekregen met internet dus marjon en ik hoeven niet meer samen te doen. Verder is het nog steeds rustig maar dat is wel weer eenvoordeel want nu gaan we met alle collega's allemaal leuke tripjes doen! Komende zaterdag gaan we de Boomboom ride doen, dat is met een klein bootje over het water scheuren en volgende week gaan we de ATV Tour doen, met een quad over het eiland! Helemaal super dus:)

Ja en dat was het wel weer...weer een lang verhaal, maar hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen!?

Oh de auto rijd prima trouwens!! Zou niet meer zonder willen...:)

Tot de volgende keer! Liefs, kus annelies

Kaar

Hey Liesje!
Wat ontzettend leuk dat je allemaal nieuwe leuke spannende dingen doet zoals snorkelen! Super! Geniet er maare van hoor enne zonder auto is idd niet meer wenselijk haha! Weet er alles van. :) Hier is het inmiddels al weer oktober, per de 20e start ik intern bij ING met andere baan waar ik 2 opleidingen krijg tot financieel adviseur. Haha zie je t voor je :p maar het betaalt stukken beter en JJ en ik willen een flat screen haha..dus tsja..

Dus nu een rooie dakduvel? Das jammer maar vermoed wel een bruin kleurtje tegen de tijd dat je thuis komt hoor..en anders blijf je er maar.. :p.

Hey houd het kort, zal op fiets richting werk! Ik werk veel over deze week ivm nieuwe controlemeting. Pffft niet slim opgezet dus maak uren van 7 tot 17 u. Kapot kom ik thuis. JJ zit in Japan tot maandag, en we hebben een nieuwe kater uit asiel (Sylvester:)) die ik moet opvoeden (hij poepte eerst woonkamer onder zucht).

Verder nieuws? Nog niet..oh heb wel een mooi sinterklaas pakketje voor je klaar liggen..elke x zie ik wel leuke nieuwe dingen maar vergeet het elke x op de post te doen. Xcuses hoor maar stuur je een dezer dagen wat op. Hoop dat het dan vlot arriveert.

Voor nu werkse (werken jij!? pfft ;) ) en dikke kus!!