EHBO, Morisha, Boom-boom en roadtrip

Hoi allemaal!

Hier weer een nieuwe update! De afgelopen week weer vanalles meegemaakt...

Begin bij vorige week donderdag, toen hadden we van het werk een EHBO-cursus. Hebben CPR geleerd en wat te doen bij verschillende emergencies haha, uiteindelijk dus nog mond-op-mond beademing gedaan bij onze nieuwe vriend: Chris Clean :) Aan het einde van de les hadden we daar een toets over en jaja, met 100% geslaagd!! :)

Vrijdag hadden we een lunch op het werk omdat een collega jarig was. Iedereen nam iets te eten mee en uiteindelijk was er natuurlijk veel te veel eten, maar heerlijk geluncht! Vrijdagavond zoals altijd naar de Soggy gegaan, alleen dit keer werden we niet gebobt door de taxi maar was ik zelf de BOB...ging allemaal goed, en was ook niet zo heel erg aangezien marjon en ik er toch vroeg af moesten en dus niet te veel zouden drinken.

Zaterdagochtend dus, na iets meer dan 3,5 uur slaap, uit bed en klaarmaken voor de Boom-Boom Rides! Dit zijn kleine bootjes die je zelf moet besturen en zo scheurden marjon en ik op de zaterdagochtend over de zee langs de kust van Sint Maarten. We stopten bij Creole Rock waar we gingen snorkelen, jaja alweer gesnorkeld!! Was echt weer super om te doen en veel mooie vissen gezien. Ook ging het dit keer iets beter dan de vorige keer haha:p

Smiddags eindelijk even met Hanna gebeld(was leuk! ;) en nog nieuwe slippers geshopt.

Zaterdagavond stond in het teken van Ladies Night! In de Philipsburg Theaters was een Ladies Night georganiseerd en werd de film Sex And The City gedraaid. Dit had ik in Sneek al een keer gedaan met Hanna, ook de Ladies Night en SATC-film en dat was ook erg leuk! Deze keer kon je voor 10 Dollar onbeperkt Cosmopolitans drinken en aangezien ik niet de bob was, vond ik dat wel een hele leuke deal haha. Een heel gezellige avond gehad en op de terugweg hebben we een nieuwe vriendin ontmoet, genaamd Morisha! (Zie fotos) Heb echt zó gelachen, had er echt buikkrampen van!! :)

Zondag was het weer niet zo goed, maar aangezien het niet regende zijn Marjon en ik toch maar wat gaan doen. Dit keer hebben we een roadtrip over het eiland gedaan! Eerst even tanken en toen de weg op! Zijn eerst naar het uitzichtpunt gereden, waar we even gestopt zijn en wat fotos hebben gemaakt, daarna zijn we doorgereden naar Grand Case. Dat is een plaatsje aan de Franse kant waar de beste restaurants van het hele eiland zitten en waar we met ons werk dus ook veel mee werken. Aangezien we er alleen nog maar doorheen waren gereden met Djoeke wouden we nu wel even stoppen en rondlopen. Zo gezegd, zo gedaan, erg leuk om te zien maar wil er in het hoogseizoen en savonds nog wel graag een keer heen.

Na deze stop zijn we doorgereden naar Friar's Bay waar we een lunch hebben genomen in een barretje aan het strand. Vervolgens door gegaan naar de Franse Hoofdstad Marigot en daarna snel naar Maho, zodat we nog op tijd waren om de KLM over te zien vliegen bij de Sunset Bar. Daar gebleven tot de landing van Arkefly en toen weer op weg naar huis. Al met al echt een geslaagde middag gehad!

En toen was het weer maandag en begon de werkweek weer...Savonds dan eindelijk voor het eerst gekookt voor Marjon, Nadine, Laura en mij, aardappels, boontjes en vissticks :) Naar horen zeggen was het wel geslaagd en heb zelf ook lekker gegeten.

Ja en dat was het wel weer....komende week gaan we vast weer allemaal leuke dingen doen, misschien vanavond nog naar The Alley, een bar wat dinsdagavond leuk blijkt te zijn en waar je 2 drankjes voor de prijs van 1 krijgt. Ook gaan we deze week shoppen voor een Halloween outfit, wat hier op z'n Amerikaans gevierd word, en vrijdagavond een Toga-party in de Soggy! Genoeg te doen dus weer!

Bedankt voor de berichtjes, laat ze maar komen ;)

Liefs, kus annelies

Hanna

Hey vakantie ganger...
Was erg leuk om je van het weekend even te spreken...
Wat een mooi verhaal weer, wat een mooi leven heb jij nu..
Is dat niet iets wat je altijd zou willen hebben??

Voor mij is het nog een paar dagen en dan ga ik toch echt naar Hellevoetsluis.. En jaja, om echt te gaan wonen..
Ik hou je wel even op de hoogte van wat er allemaal gebeurd, en als ik al wat foto's heb van het flatje mail ik je die wel even..

Werkse deze week (en natuurlijk drink ze) en ik spreek je weer snel.

Dikke TûT van Mij...

Hanna

O en heb je al wat leuks gevonden voor mijn verjaardag?? xx

Kristel

Good luck with the storm

Gr.
Kristel

Kim

Heya, jullie doen ook leuke dingen!! En een vette foto van KLM vliegtuig...apart om te zien volgens mij! Jij ook succes met de orkaan iets achtig gevaarte. xx

mama/trijnie

leuke foto's en verhaal! ben blij dat je gebeld hebt ivm Omar. Heb al foto's gezien van de schade op St.Maarten via link van sandra. Maar...Soggy's Bar is nog steeds open!!! Ook bedankt voor de update waar
papa zat op dat moment, gelukkig iets zuidelijkers.
xx en groeten van iedereen.

Karin

zeg ben jijook meegezogen door die orkaan? We horen niets meer...geen stap verhalen meer te vertellen? ;P..Tsja dan wordt de stage toch wel karig niet ;)..aangezien het daar nog steeds rustig is ;)

Kus

mama

Al een leuk Halloweenkostuum gevonden? hoop gauw er wat over te lezen en iets van de laatste weken!
Kijk vaak even op je site, ben je toch nog dichtbij ook al ben je ver weg!!

Kim snippe

Sun Tan Villas & Appartments

Ground Dove Road 25

Point Blanche

Sint Maarten

He he! jesus meid wat een avonturen allemaal! Ja je kent me niet hoor, maar kwam toevallig op jou waarbenjij terecht via google!
Ben je weer over dat virus heen gekomen.. brr verschikkelijk..
Ik ben op jou waarbenjij gekomen door het bovenstaande adres.. ik ga namelijk (als jij net een paar dagen van het eiland bent!) daar wonen!
niet voor 7 mnd zoals jou hoor, enkel 3,5 mnd.. maarrrr tjah wel heel veel zin in! :))
Ik vroeg me af hoe je het bovenstaande woonplaats was bevallen.. is het veilig? strand dichtbij? supermarkt? bank? en openbaar vervoer... (??)
Ja veel vragen ik weet het,,, maar ik ben ook zo nieuwsgierig!! ik kom trwns de 15e van mei aan!

xxKim
snippekim1987@hotmail.com

Wendy Smits

Hoi Annelies,

Ik was aan het googlen naar Sun Tan appartments en zo kwam ik op je site terecht. Ik ga rond 1 juni ook hier wonen en ik vroeg me eigenlijk hetzelfde af als Kim hierboven:) Hoe zijn de appartementen, strand, supermarkt, openbaar vervoer?
Alvast bedankt!!

xxx Wendy